Blogia
MATEO MATHAUS: THE WORLD NOW

Camacho adverteix que la independència "enterra" l'eix ferroviari Corredor del Mediterrani...

Camacho adverteix que la independència "enterra" l'eix ferroviari Corredor del Mediterrani...

25-N.- Rajoy promet el Corredor del Mediterrani i el situa entre les seves prioritats

13:3010.11.2012

Camacho adverteix que la independència "enterra" l'eix ferroviari..El substituiria l'eix Canfranc (Aragó)-València ..

TARRAGONA, 10 (EUROPA PRESS)

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha aprofitat aquest dissabte un míting del PP català a Tarragona per reafirmar el seu compromís amb el Corredor Mediterrani, i ha situat aquesta infraestructura entre les prioritats de la legislatura.

"Farem el Corredor del Mediterrani! Clar que el farem!", ha promès davant dels més de 800 simpatitzants que han omplert el recinte del Port de Tarragona al míting central popular a la província.

El cap de l'Executiu ha sostingut que l'eix ferroviari que ha d'unir el litoral mediterrani amb la frontera francesa "és una obra fonamental per a Catalunya i per a tot Espanya", i ha recordat que en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) ja han consignat una partida de 1.079 milions d'euros.

També la candidata a la Presidència de la Generalitat, Alicia Sánchez-Camacho, ha defensat el compromís del seu partit amb aquesta obra, i ha advertit que "sortir d'Espanya és trencar l'eix mediterrani i enterrar el projecte del Corredor Mediterrani".

La dirigent, que ha acusat CiU i el president de la Generalitat, Artur Mas, de practicar un discurs "d'hispanofòbia i euroescèptic", ha reivindicat que, mentre la federació aposta per aixecar fronteres i duanes, el PP vol construir ponts i vies que millorin la connexió de Catalunya amb el món.

UTOPIA INDEPENDENTISTA

El cap de llista per Tarragona, Rafael Luna, ha criticat que Mas vulgui embarcar els catalans en un vaixell que s'enfonsa, i ha ironitzat que, si Catalunya s'independitza, Tarragona demanarà exercir també el seu dret a decidir per demanar ser una comunitat autònoma uniprovincial d'Espanya.

També ha participat en el míting el president provincial del PP a Tarragona i diputat al Congrés, Alejandro Fernández, que ha carregat contra el PSC per "la bestiesa" de la seva aposta pel dret a decidir, i ha lamentat que la vella utopia comunista ha estat substituïda per la utopia independentista.[FIN]

0 comentarios